Dit is het nieuwe tenue van Team Ineos
foto: Team Ineos
woensdag 1 mei 2019 om 12:20

Dit is het nieuwe tenue van Team Ineos

Team Ineos heeft het tenue gepresenteerd waarin het de komende periode zal koersen. Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal zullen voortaan te herkennen zijn aan de kleurencombinatie rood-zwart.

Een verandering ten opzichte van het oude shirt, dat grotendeels zwart was. Team Ineos zal het tenue voor het eerst dragen tijdens de Tour de Yorkhire, die zal worden verreden van 2 tot en met 5 mei. “Dit is een historische dag voor het team”, zo liet teammanager Dave Brailsford weten op een persconferentie.

“We kijken heel erg uit naar de toekomst met Ineos”, aldus Brailsford. Ook de twee vaandeldragers van de Britse formatie – Froome en Thomas – zijn enthousiast. “Ik ben Ineos erg dankbaar dat ze willen instappen, zeker omdat het allemaal op korte termijn moest gebeuren”, zo vertelt de viervoudig Tourwinnaar.

Focus op het winnen van wedstrijden
“Het is echt een boost voor het team. We kunnen ons nu volledig focussen op de rest van het seizoen. En op het winnen van de grootste wedstrijden.” Zijn ploeggenoot Thomas vult aan. “Het belangrijkste is dat we op dezelfde voet verdergaan. Ineos is erop gebrand om de ploeg verder te ontwikkelen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.