Dit kan je verdienen wanneer je de winnaar van Omloop Het Nieuwsblad juist voorspelt

zaterdag 27 februari 2021 om 08:14
Dit kan je verdienen wanneer je de winnaar van Omloop Het Nieuwsblad juist voorspelt
Ad

Met Omloop Het Nieuwsblad krijgen we op de laatste zaterdag van februari eindelijk weer eens een koers op Belgische bodem. De opener van het Vlaamse voorjaar kent een mooie erelijst, met voornamelijk Belgische renners. Een echte topfavoriet is er dit jaar niet, wat hoge quoteringen bij de bookmakers betekent. Een gokje kan daarom lucratief uitpakken. We bekijken samen met Bingoal.be welke voorspellingen het meeste opleveren.

Nieuwe zege Jasper Stuyven?

Dat Omloop Het Nieuwsblad het domein is van Belgische renners, bewijst een blik op de erelijst. Maar liefst 54 keer ging de zege naar een Belg. In slechts zeven edities ging een buitenlander met de overwinning aan de haal. Ook vorig jaar ging de zege naar een landgenoot. Toen was het Jasper Stuyven die landgenoot Yves Lampaert verschalkte in Ninove.

Ook dit jaar staat Stuyven weer aan de start. Bij een zege van de renner van Trek-Segafredo wordt vijftien keer de inzet uitgekeerd. Wanneer Lampaert erin slaagt om sportieve revanche te nemen, levert dat eveneens 15 keer de inzet op.

Wint Stuyven opnieuw Omloop Het Nieuwsblad? Zet in en win 15 keer jouw inzet!


Wie klopt Deceuninck-Quick-Step?

In 2021 zullen we in de voorjaarsklassiekers wederom rekening moeten houden met het sterke blok van Deceuninck-Quick-Step. De blauwe brigade van Patrick Lefevere komt ook in Omloop het Nieuwsblad met een ijzersterke selectie aan de start. Zo maakt wereldkampioen Julian Alaphilippe voor het eerst in zijn loopbaan zijn opwachting. Wanneer hij zijn naam als eerste Franse renner op de erelijst mag bijschrijven, levert dat 3,75 keer de inzet op.

Naast ‘Juju’ beschikt de ploeg over de nodige schaduwfavorieten. Naast de eerder genoemde Lampaert staat ook de naam van Davide Ballerini hoog in het favorietenlijstje. De Italiaan beschikt over een sterk eindschot, dat hem in de Tour de la Provence al twee overwinningen oplevert. Bij een zege van Ballerini wordt er vijftien keer de inzet uitgekeerd.

Wint een renner van Deceuninck-Quick-Step de Omloop? Zet in en win tot dertig keer jouw inzet!

Met Kasper Asgreen brengt Deceuninck-Quick-Step de winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne aan de start. Een zege van de Deen levert twintig keer de inzet op. En wat te denken van Florian Sénéchal, die twee weken geleden zijn vorm al toonde met een tweede plek in de Clasica de Almeria. Ook Sénéchal staat genoteerd aan een quotering van 20. En dan hebben we Zdeněk Štybar nog niet eens genoemd. Wanneer hij net als twee jaar geleden weet te winnen, wordt er maar liefst dertig keer de inzet uitgekeerd.


Winnende ploeg

Kan je niet kiezen? Bingoal biedt de mogelijkheid om niet alleen de winnende renner, maar ook de ploeg waarvoor hij uitkomt te voorspellen. Bovenaan dat lijstje prijkt uiteraard Deceuninck-Quick Step. Wanneer een renner van die ploeg in Ninove weet te winnen, wordt 1,95 keer de inzet uitgekeerd.

Voor welke ploeg rijdt de winnaar van Omloop Het Nieuwsblad? Voorspel de winnende ploeg!.

Ook van Trek-Segafredo wordt het nodige verwacht. Naast titelhouder Jasper Stuyven brengt de Amerikaanse formatie ook oud-wereldkampioen Mads Pedersen aan het vertrek. Indien een van die twee renners wint, levert dat zes keer de inzet. op. Een zege van een renner van Lotto Soudal (tweevoudig winnaar Philippe Gilbert of Tim Wellens) levert negen keer de inzet op, net als een zege van een renner van AG2R La Mondiale (Greg Van Avermaet of Oliver Naesen).


Bekijk hier alle quoteringen voor de wielersport

Dit artikel delen: