Dit kun je verdienen wanneer jouw voorspelling voor het WK tijdrijden uitkomt
vrijdag 17 september 2021 om 16:30

Dit kun je verdienen wanneer jouw voorspelling voor het WK tijdrijden uitkomt

Ad De komende week is België in de ban van het wereldkampioenschap wielrennen. Komende zondag komen de profs al in actie tijdens het WK tijdrijden. Wie toont zich de beste specialist in het werk tegen de klok en wint daarmee de regenboogtrui, die je als beloning een jaar lang mag aantrekken? Voorspel bij Bingoal.be nu de winnaar en scoor een mooi rendement.

Filippo Ganna de te kloppen man

De topfavoriet voor de wereldtitel is bij de bookmakers niemand minder dan Filippo Ganna. De charismatische Italiaan is de winnaar van vorig jaar en krijgt tussen Knokke-Heist en Brugge een parcours voorgeschoteld dat hem in staat moet stellen om zijn titel te verdedigen. Als hij eenmaal op stoom is, dan zijn er maar weinig sneller. Een inzet op de tijdritmachine van INEOS Grenadiers levert je bij een zege 2,25 keer je inzet op.

Op het jongste EK tijdrijden werd diezelfde Ganna in eigen land geklopt door Stefan Küng. De Zwitser was er titelverdediger, maar toonde wel dat de Italiaan niet onklopbaar is. Als de krachtpatser van Groupama-FDJ ooit een wereldtitel wil bemachtigen, dan is daar nu de uitgelezen mogelijkheid voor. Küng is in de vorm van zijn leven en weet wat hij moet doen op Ganna op knieën te dwingen. Voor de Zwitser krijg je bij goud vier keer je inzet terug.

Maakt topfavoriet Ganna het af? Zet in en win 2,5 keer jouw inzet!


Van Aert- en Evenepoel-mania

Volgens de bookmakers zijn er vier topfavorieten voor drie medailles. Ganna en Küng hebben we al gehad, de andere twee nog niet. En dat is goed nieuws voor België! Theoretisch gezien geven de bookmakers ons land 50% kans op een medaille. Dat is ook niet gek, want met Wout van Aert en Remco Evenepoel staan er twee absolute specialisten op dit gebied aan het vertrek. Bij de laatste twee edities wonnen ze allebei zilver.

Beide Belgen gaan nu echter voor niets minder dan goud en de bijbehorende regenboogtrui. Van Aert of Evenepoel zouden met een gouden medaille bovendien geschiedenis schrijven. Nog nooit slaagde er een Vlaming of Waal in om zich op dit onderdeel wereldkampioen te mogen noemen. Maar op wie zet je in? De renner van Deceuninck-Quick-Step levert bij winst iets meer op (4,5x je inzet) dan de Belgisch kampioen op de weg van Jumbo-Visma (3,5x).

Goud voor België? Zet in en win tot 4,5 keer jouw inzet!


Reeks mannen die tot veel in staat zijn

Omdat het WK ‘slechts’ over ruim dertig kilometer gaat, kunnen de jongens die goed zijn op de middellange afstand voor de nodige concurrentie zorgen. Wat dat betreft is het vooral uitkijken naar Stefan Bissegger. De jonge Zwitser won dit jaar al tijdritten in Parijs-Nice en de Benelux Tour, niet tegen Janneke en Mieke. Wanneer je besluit in te zetten op de renner van EF Education-Nippo en hij pakt en passant de titel, dan krijg je achttien keer je inzet terug.

Er zijn echter meerdere renners die als kapers op de kust liggen. Wat te denken van de winnaar van de Ronde van Vlaanderen, Kasper Asgreen? De Deen levert toch al gauw een vette bonus op. Voor hem krijg je namelijk dertig keer je inzet terug en dat geldt ook voor de Italian Stallion Edoardo Affini. Rémi Cavagna is ook een echte specialist en hij is eveneens een gokje waard (40x). Tour-winnaar Tadej Pogačar levert je zestig keer je inzet op bij winst.

Tot slot nog twee outsiders die voor een daverende verrassing kunnen zorgen. De ervaren 36-jarige Tony Martin werd al vier keer eerder wereldkampioen tijdrijden, maar zijn glans is er wel wat vanaf. Als hij een laatste show kan opvoeren, krijg je honderd keer je inzet terug. Dat geldt ook voor Mikkel Bjerg. De 22-jarige Deen won de vorige drie wereldtitels tijdrijden bij de beloften, waarbij de laatste editie over exact dezelfde afstand ging als bij ons in België.

Wint een outsider het WK Tijdrijden? Zet in & win! 


Verhoog jouw noteringen met +25%

Bingoal heeft speciaal voor het WK een aantrekkelijke actie opgezet. Indien jij je inschrijft voor deze promotie, dan worden jouw noteringen met +25% verhoogd. Een unieke kans om jouw wielerkennis te verzilveren. Laat deze actie daarom niet aan je voorbijgaan.

Wie wint het WK Tijdrijden? Verhoog tijdelijk je odds met maar liefst +25%


Bekijk hier alle quoteringen voor het Wielrennen

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.