Doe mee met de ZLM Tour Quiz en maak kans op een boek over Mathieu van der Poel
foto: Cor Vos
zondag 9 juni 2024 om 22:00

Doe mee met de ZLM Tour Quiz en maak kans op een boek over Mathieu van der Poel

Tussen al het klimgeweld in de voorbereidingskoersen in aanloop naar de Tour de France, is het in het vlakke Nederland tijd voor de ZLM Tour. Wat weet jij van over de Nederlandse rittenkoers? Test je kennis in de WielerFlits Quiz en maak kans op het boek ‘De dag dat wielrennen weer leuk werd’ over de de onstuimige opkomst van Mathieu van der Poel. Etappe vier gaat immers over de trainingswegen van de wereldkampioen rond Hoogerheide en Woensdrecht.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Hoe werkt het?
1. Geef uiterlijk woensdag 12 juni om 12.00 uur antwoord op de 10 vragen in deze quiz.

2. Per vraag heb je 30 seconden om een antwoord in te vullen. Het zijn meerkeuzevragen en er is telkens één antwoord juist.

3. Onder de deelnemers die alle vragen goed beantwoorden, verloten we 5 exemplaren van het boek ‘De dag dat wielrennen weer leuk werd’ over de de onstuimige opkomst van Mathieu van der Poel (t.w.v. 20,99 euro).

Speel hier de quiz!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.