Visma | Lease a Bike en dsm-firmenich PostNL veilen ‘matchworn’ Giro-shirts
Foto: Cor Vos
vrijdag 31 mei 2024 om 14:46

Visma | Lease a Bike en dsm-firmenich PostNL veilen ‘matchworn’ Giro-shirts

Update dsm-firmenich PostNL biedt de truitjes die haar renners tijdens de meest recente Giro d’Italia droeg, online te koop aan. Fans kunnen bieden op de kledij via de website matchwornshirt.com.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Volgens de beschrijving van de artikelen zal het geld gebruikt worden om ‘de ontwikkeling en groei van de ploeg voort te zetten en voor verschillende andere projecten’.

Voorlopig leveren de shirts van kopman Romain Bardet en sprinters Fabio Jakobsen en Tobias Lund Andresen – die trouwens ook gesigneerd zijn – het meeste geld op. Fans kunnen ook bieden op een groepsritje met de renners.

Update om 14.45 uur: Ook Visma | Lease a Bike doet het
Naast dsm-firmenich PostNL veilt ook Visma | Lease a Bike ‘matchworn’ shirts aan. Bij de gele brigade het niet alleen over shirts uit de Giro d’Italia, maar ook om een tenue van sterkhouder Wout van Aert. Het gaat om het shirt dat hij gedragen heeft bij zijn rentree in de Tour of Norway.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.