‘Duidelijk dat er veel onduidelijkheden zijn rondom programma Van der Poel’

Door
zaterdag 4 januari 2020 om 20:00
Video

Waar het journaille vorig jaar in meer bescheiden vorm aanwezig was bij de perspresentatie van Corendon-Circus, zaten er vrijdagmiddag drie zalen vol met belangstellenden in het Corendon Village Hotel te Badhoevedorp. De reden: Alpecin-Fenix stelde zich er voor, de ploeg met een nieuwe naam. De kopman is nog altijd dezelfde: Mathieu van der Poel. Verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen bespreken in de FlitsAnalyse de belangrijkste punten.

Wereldkampioenschap veldrijden in Zwitserland, seizoensdebuut op de weg waarschijnlijk in Strade Bianche, hopelijk via Milaan-San Remo en de Ronde van Catalonië, naar de monumenten Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Verder misschien de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl, mits ze een wildcard krijgen. Daarna: alle Wereldbekers en het WK Mountainbike in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio. Tot slot: de Vuelta a España en bij geen wildcard, mogelijk nog de Wereldbekers mountainbike ná de Spelen. Het mag duidelijk zijn: MVDP gaat een bomvol jaar tegemoet.

In de FlitsAnalyse is er daarnaast aandacht voor de rol binnen het team van Belgisch kampioen Tim Merlier. Michel Cornelisse is dan weer heel erg te spreken over aanwinst Petr Vakoč. En hoe komt het nu precies met deelnames aan Tirreno-Adriatico en de Ronde van Spanje? Bekijk snel de video, abonneer je op ons account en als je daar dan toch bent: vergeet de like-button niet.


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.