Duolar nieuwe hoofdsponsor vrouwenploeg Chevalmeire

vrijdag 9 december 2022 om 12:44
Duolar nieuwe hoofdsponsor vrouwenploeg Chevalmeire

De toekomst van de vrouwenploeg van Chevalmeire is voor de komende drie jaar gegarandeerd. Ploegmaas Jo Chevalier heeft in webwinkel Duolar een nieuwe hoofdsponsor gevonden, om het vertrek van gokbedrijf Bingoal op te vangen. “Nu is de kogel door de kerk en kunnen we alweer ambitieus vooruit kijken”, zegt hij tegen Het Nieuwsblad.

Mede door de nieuwe gokwetgeving in België wilde Bingoal zich terugtrekken als hoofdsponsor van het team Bingoal Casino-Chevalmeire-Van Eyck Sport. Nu is in Duolar een nieuwe hoofdpartner gevonden. “Duolar zal de komende drie jaar prominent op de truien prijken. Het is een concurrent in de wereld van Amazon en bol.com en onze nieuwe hoofdsponsor is reeds nadrukkelijk actief in Zweden en Duitsland. Nu wil Duolar ook voet aan de grond krijgen in België en Nederland en via wielersponsoring willen ze nu dit doel bereiken”, aldus Chevalier.

De ploeg bestaat in 2023 uit dertien rensters. Nathalie Bex, Kelly Druyts, Kelly Van den Steen, Lotte Popelier, Minke Bakker en Olha Kulynych blijven en krijgen als nieuwe ploeggenotes: Malin Eriksen, Antonia Grondahl, Andrea Martinez Lopez, Taneal Otto, Tara Gins, Cleo Kiekens en Lana Wittewrongel. De ploegleiding is in handen van Jo Chevalier, Diederik Schelfhout en Christophe Scheire.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone