Dušan Rajović snelste in ochtendtijdrit Tour of Bihor

zaterdag 8 juni 2019 om 12:59
Dušan Rajović snelste in ochtendtijdrit Tour of Bihor

foto: Cor Vos

Dušan Rajović heeft vanochtend de snelste tijd op de klokken gezet tijdens de ochtendtijdrit van de Roemeense Tour of Bihor (2.1). In Oradea deed de Serviër iets meer dan twee minuten over het twee kilometer lange parcours: 2:10. Marko Kump eindigde als tweede en blijft aan de leiding.

De tweede dag van de Tour of Bihor is opgesplitst in twee delen: een ultrakorte ochtendtijdrit in Oradea en later op de dag een rit-in-lijn over 156 kilometer naar Padis. Dušan Rajović was Marko Kump net iets te snel af in de rit tegen de klok. De Sloveen kwam 0:02 tekort om zijn Servische ploegmaat van de winst af te houden. Paweł Franczak werd derde.

Rajović is pas 21 jaar oud, maar is al wel aan zijn derde seizoen bezig bij Adria Mobil. Hij won al drie nationale titels: in 2016 en 2017 was hij de beste tijdrijder van Servië en vorig jaar won hij de wegwedstrijd. Dit seizoen staat de teller al op drie zeges. In maart was hij al de beste in de International Rhodes Grand Prix en won hij een rit in de International Tour of Rhodes.

De Tour of Bihor duurt nog tot en met morgen.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.