EF Education-EasyPost kan toch rekenen op Bettiol in Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
zaterdag 19 maart 2022 om 08:44

EF Education-EasyPost kan toch rekenen op Bettiol in Milaan-San Remo

Alberto Bettiol staat dan toch aan de start van Milaan-San Remo. De Italiaan had eerder besloten om La Primavera uit zijn programma te halen, omdat hij verzwakt was als gevolg van een coronabesmetting, maar komt nu toch op dat besluit terug. Ook Michael Valgren en Julius van den Berg zijn erbij voor Ef Education-EasyPost.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Bettiol reed afgelopen woensdag Milaan-Turijn en zou daarna pas weer in actie komen tijdens de Settimana Internazionale Coppi e Bartali. Nu doet hij tussendoor echter ook nog Milaan-San Remo. Bij EF Education-EasyPost zal hij een van de renners zijn die de kar moeten trekken. Naast Bettiol, Valgren en de Nederlander Van den Berg starten Owain Doull, Jonas Rutsch, Tom Scully en James Shaw.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.