Eindelijk beeldmateriaal: Van der Poel tikt Pogacar aan en knalt weg op de Poggio
foto: Cor Vos
dinsdag 21 maart 2023 om 08:44

Eindelijk beeldmateriaal: Van der Poel tikt Pogacar aan en knalt weg op de Poggio

We moesten er even op wachten, maar nu zijn er dan toch beelden van de aanval van Mathieu van der Poel op de Poggio. Op de achter elkaar geplaatste foto’s is te zien hoe MVDP naast Tadej Pogacar komt, de tweevoudig Tourwinnaar eventjes aantikt met zijn hand om ruimte te maken en er vervolgens vandoor knalt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tijdens de televisie-uitzending was wel te zien hoe Van der Poel zijn gat op Pogacar, Filippo Ganna en Wout van Aert uitbreidde, maar de eerste versnelling leek niet vastgelegd te zijn. Tot nu dus. Ook Pogacar heeft de foto’s inmiddels gezien en reageerde op Twitter met een geestig GIF’je.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.