'Eli Iserbyt haalt het podium van het EK veldrijden niet'
foto: Cor Vos
zondag 6 november 2022 om 08:35

'Eli Iserbyt haalt het podium van het EK veldrijden niet'

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast draait alles om de cross. Wat kunnen we verwachten van het EK veldrijden op de Citadel van Namen? Wie gaan er strijden om de overwinning en wat betekent de parcourswijziging? Je hoort het hier!

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri worden voor deze aflevering vergezeld door veldritredacteur Zeger, die momenteel in Parijs is voor het baanwielrennen.  Zondag zal de Vlaamse crosskenner in Namen aanwezig zijn om verslag te doen van het Europees Kampioenschap. Als Vlaming zegt hij het niet graag, maar hij verwacht een Nederlands feestje in Wallonië.

Naast het veldrijden wordt ook het Tourparcours van 2023 nog even onder de loep genomen. Maxim en Youri buigen zich over de stelling: een type coureur als Wout van Aert kan de Tour winnen. Benieuwd geworden? Luister de podcast hier!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.