Ellen van Dijk wint tijdrit Lotto Thüringen Ladies Tour, komt net tekort voor eindzege
foto: Anton Vos/Cor Vos © 2017
zondag 3 juni 2018 om 13:54

Ellen van Dijk wint tijdrit Lotto Thüringen Ladies Tour, komt net tekort voor eindzege

Ellen van Dijk heeft de afsluitende tijdrit in de Lotto Thüringen Ladies Tour gewonnen. De Nederlandse van Sunweb legde het 18,7 kilometer lange parcours af in een tijd van 26:38. Lisa Brennauer werd tweede op twee seconden, Lucinda Brand completeert het podium.

Voorafgaand aan de tijdrit had Van Dijk een achterstand van zeven seconden op de Duitse. Uiteindelijk wist ze er slechts twee goed te maken, waardoor ze genoegen moest nemen met een tweede plaats in het eindklassement. Brand klimt door een uitstekende tijdrit van plaats acht naar plaats drie en mocht plaatsnemen op het laagste schavotje. Sunweb was met vijf rensters in de top-10 van het algemeen klassement goed vertegenwoordigd in de Duitse rittenkoers.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
3 juni 2018 15:45
Was er nog een ttt had sunweb zeker gewonnen
3 juni 2018 15:52
Als je voor de tijdrit 7 sec achter staat, en je maakt er maar 2 goed vind "komt net tekort voor eindzege" wel heel positief klinken..
3 juni 2018 20:00
sunweb zal wel balen :P maar go lisa!
4 juni 2018 01:27
Als het verschil maar 5 seconden is en je wint de tijdrit lijkt me jet tekort wel terecht. Al suggereert het ook een beetje dat je het verschil bijna overbrugt hebt. Het verschil is wel heel klein maar nauwelijks kleiner geworden inderdaad

Om te reageren moet je ingelogd zijn.