Evenepoel en Van der Poel doen drankje tijdens training in Spanje
foto: Cor Vos
vrijdag 28 april 2023 om 15:46

Evenepoel en Van der Poel doen drankje tijdens training in Spanje

Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel hebben elkaar donderdag ontmoet tijdens een trainingspauze. De Nederlander en de Belg hebben in de Velosol Cycling Bar samen een drankje gedronken.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Velosol Cycling Bar is een bekend wielercafé in Xalo, waar veel profwielrenners tijdens hun training een koffiestop inlassen.

Of Van der Poel en Evenepoel bewust met elkaar hebben afgesproken of elkaar toevallig tegen het lijf zijn gelopen, is niet bekend.

Giro-voorbereiding
Evenepoel verblijft momenteel in Syncrosfera, in de buurt van Denia, waar hij in een speciale hoogtekamer slaapt. Daar zet hij de puntjes op de i voor de Giro d’Italia, die volgende week zaterdag van start gaat.

Van der Poel heeft afgelopen jaar een huis gekocht in de streek en gaat zich na een relatieve rustperiode voorbereiden op de Ronde van Zwitserland en de Tour de France.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.