Extra trainingsstage voor Van der Poel in de Vlaamse Ardennen
foto: Cor Vos
zaterdag 9 maart 2019 om 11:26

Extra trainingsstage voor Van der Poel in de Vlaamse Ardennen

Mathieu van der Poel en Corendon-Circus laten niets aan het toeval over in het klassieke voorjaar. Zo voegt de ploeg nog een extra trainingskamp toe in aanloop naar de Ronde van Vlaanderen, twee weken voor de klassieker wordt verreden.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel en zijn ploeggenoten trekken namelijk op 19 maart naar de Vlaamse Ardennen waar zij zes dagen verblijven in de buurt van de kasseien van de Paddestraat, meldt Het Nieuwsblad. Daar gaan zij minutieus de Vlaamse klassiekers voorbereiden, inclusief teambuilding en parcoursverkenning.

Voor Van der Poel wordt het de eerste keer dat hij aan de start staat van de Ronde van Vlaanderen. Dit seizoen reed hij al de Ronde van Antalya en in de komende weken volgen Nokere Koerse, de Bredene Koksijde Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en uiteindelijk de Ronde van Vlaanderen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.