Fabio Jakobsen en Florian Sénéchal blikvangers in N8 van Brasschaat

woensdag 31 augustus 2022 om 16:22
Fabio Jakobsen en Florian Sénéchal blikvangers in N8 van Brasschaat

Foto: Cor Vos

De Sportoase N8 van Brasschaat heeft vanmiddag haar deelnemersveld voorgesteld. Kersvers Europees kampioen op de weg Fabio Jakobsen en Frans kampioen Florian Sénéchal (beide Quick-Step – Alpha Vinyl) zijn de namen die het meest in het oog springen.

Verder presenteren de Antwerpse organisatoren op dinsdag 6 september ook namen als tweevoudig winnaar Dries De Bondt en David van der Poel (Alpecin-Deceuninck), Quinten Hermans en Tom Devriendt (Intermarché-Wanty-Gobert), Brent Van Moer (Lotto Soudal), Lawrence Naesen (AG2R-Citroën) en Thibau Nys (Trek-Segafredo).

De N8 van Brasschaat staat in 2022 voor de vierde keer op het programma. Eerder waren Dries De Bondt (tweemaal) en Daan Soete al succesvol in de Noord-Antwerpse gemeente.

Omstreeks 18.05 uur beginnen de renners aan een koppeltijdrit van twee ronden, om daarna nog een puntenkoers en rit in lijn tot een goed einde te brengen. Wie in die drie onderdelen gecombineerd de meeste punten verzamelt, kroont zich tot winnaar van de N8 van Brasschaat.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone