Steunbetuiging voor Fabio Jakobsen boven Heukelum
foto: Twitter
maandag 17 augustus 2020 om 17:35

Steunbetuiging voor Fabio Jakobsen boven Heukelum

Wielerflits Kort In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Fabio Jakobsen en François Bidard.

Steunbetuiging boven woonplaats Fabio Jakobsen

Een mooi beeld boven het Gelderse Heukelum vandaag. E vloog een vliegtuigje over met daarachter een spandoek waarop ‘Get well soon, Forza Fabio’ stond. Een duidelijke steunbetuiging aan het adres van de sprinter van Deceuninck-Quick-Step, die uit Heukelum komt.

Momenteel ligt Jakobsen nog in het ziekenhuis van Leiden, waar hij geholpen wordt aan zijn zware verwondingen in het gezicht. Die liep hij begin deze maand op in de openingsrit van de Ronde van Polen, toen hij hard ten val kwam in de massasprint. Na enkele dagen in kunstmatige coma herstelde Jakobsen erg snel. Hij kon afgelopen week zelfstandig naar het vliegtuig lopen dat hem naar Nederland vloog.


François Bidard terug in koers na knieproblemen

François Bidard keert in de Tour du Limousin, die morgen van start gaat, voor het eerst sinds de coronabreak terug in wedstrijdverband. Dat is later dan gepland, want de AG2R-renner stond al op de planning voor de Ronde van Polen. “Tijdens het trainingskamp in juli voelde ik pijn in mijn linkerknie. Daardoor moest ik mijn eerste wedstrijden overslaan. Dus ik kan niet wachten om mijn rugnummer opnieuw op te spelden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.