Freire mogelijk weg bij Rabobank
zaterdag 5 juli 2008 om 13:05

Freire mogelijk weg bij Rabobank

Er is nog lang geen zekerheid bij welke ploeg de sprinter Oscar Freire koerst. De Spaanse sprinter en ex-wereldkampioen moet bij zijn contractverlenging een ‘bepaald document’ ondertekenen, en hier is Freire het niet mee eens.

Diverse Spaanse media melden dat Freire binnekort voor de laatste maal om de tafel gaat met de ploegleiding van Rabobank. Als de beide partijen er dan nog niet uitkomen, is een vertrek van Freire een feit.

“In al de jaren, dat ik bij Rabobank ben, heb ik zo’n document nooit hoeven ondertekenen. Waarom nu dan wel?” aldus Freire in diverse Spaanse media. Wat er in dat document zou staan wilde Freire niet kwijt.

Verschillende bronnen melden dat Freire binnenkort voor de laatste maal met de ploegleiding van de Rabobank om de tafel gaat. Als er dan geen overeenkomst wordt bereikt, is een vertrek van de Spanjaard een feit.

“In al de jaren, dat ik bij Rabobank ben, heb ik zo’n document nooit hoeven ondertekenen. Waarom nu dan wel?” aldus Freire in een Spaanse krant. Wat er in dat document zou staan wilde Freire niet kwijt.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.