‘Fuji-Servetto blijft gewoon bestaan’
maandag 7 september 2009 om 16:51

‘Fuji-Servetto blijft gewoon bestaan’

Fuji-Servetto zal dan toch niet ophouden te bestaan. Eerder werd gemeld dat de eigenaren Josean Matxin Fernandez en Mauro Gianetti ieder hun eigen weg zouden gaan, maar dit wordt nu ontkend door Matxin. Wel zei hij dat de ploeg nog op zoek is naar een nieuwe hoofdsponsor voor volgend jaar.

“Ik weet niet waar die geruchten vandaan kwamen, tot nu toe hebben we nog niks besloten. Gianetti en ik bezitten allebei 50% van de ploeg en onze relatie is nog altijd prima”, aldus Matxin. “Fuji en Servetto blijven gewoon als sponsors aan onze ploeg verbonden, maar we zijn nog op zoek naar een nieuwe hoofsponsor om de structuur in 2010 te handhaven”. De Spanjaard erekent dat het een moeilijke opdracht is: “Het is niet gemakkelijk, het is een ingewikkelde taak. Daarom zijn alle renners vrij om een nieuwe ploeg te zoeken.”

Als alle puzzelstukjes op hun plaats vallen is Maxtin ervan overtuigd dat de ploeg volgend jaar in alle grote rondes zal starten: “Logischerwijs doen we zowel aan de Giro, de Tour en de Vuelta mee. We hebben onze straf namelijk uitgezeten, net als Astana destijds.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.