Geen breuken vastgesteld bij Marco Haller na crash in Tour of Britain
foto: Cor Vos
maandag 5 september 2022 om 12:44

Geen breuken vastgesteld bij Marco Haller na crash in Tour of Britain

Marco Haller heeft geen breuken overgehouden aan zijn valpartij in de Tour of Britain. Dat wijst onderzoek in het ziekenhuis uit. De Oostenrijker van BORA-hansgrohe, die in aanraking kwam met een motor, moest de Britse etappekoers al na een dag verlaten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

BORA-hansgrohe meldt dat Haller er vanaf is gekomen met enkel wat schaafwonden. De verwachting is dat Haller binnen een aantal dagen het trainen weer kan hervatten.

Of de Oostenrijker halverwege september weer in actie kan komen in het Kampioenschap van Vlaanderen en de Primus Classic, is wel nog de vraag.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.