Geen Mathieu van der Poel in de virtuele Ronde van Vlaanderen
donderdag 2 april 2020 om 12:55

Geen Mathieu van der Poel in de virtuele Ronde van Vlaanderen

Zondag zijn er niet één maar twee virtuele wielerevents. Naast Flanders Classic (Ronde van Vlaanderen) organiseert ook Alpecin-Fenix – in samenwerking met Zwift – een online koers.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Wie zich afvraagt waarom Van der Poel niet deelneemt aan de online wedstrijd van Flanders Classics vindt het antwoord terug in de commerciële belangen. De online koers van Ronde-organisator Flanders Classics en Sporza zal georganiseerd worden in de online virtual reality omgeving van het Spaanse Bkool. Van der Poel werd ook niet uitgenodigd, klinkt het bij Alpecin-Fenix.

Het Amerikaanse Zwift, de marktleider op dit gebied, is partner van Alpecin-Fenix en Van der Poel een van de ambassadeurs van het merk. Het team communiceert vandaag of morgen nog over zijn eigen “Ronde van Zwift”.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.