Geen vervanger voor Evans bij Omega Pharma
woensdag 4 november 2009 om 07:05

Geen vervanger voor Evans bij Omega Pharma

Door het plotselinge vertrek van Cadel Evans Omega Pharma-Lotto zou het logisch zijn als de Belgische formatie een vervanger voor de kersverse wereldkampioen zou halen. De ploeg denkt daar voorlopig anders over. Er is door het vertrek van Thomas Dekker en Cadel Evans genoeg budget, maar manager Sergeant liet tegen Het Nieuwsblad weten geen overhaaste beslissing te willen nemen.

“Ik wil niet zomaar iemand aankopen omdat we nu ineens veel geld over hebben. Als we nog een transfer doen, wil ik er zeker van zijn dat het een goede is. Maar dat wordt niet gemakkelijk. Deze tijd van het jaar zijn er niet veel grote vissen meer.”

Contador zal het vrijwel zeker niet worden. “Ons daar nu nog in mengen, is heel erg moeilijk.” De optie om een kopman bij een ploeg met een contract te kopen, ziet de Sergeant ook niet zitten. “Dat is niet echt mijn stijl. Tenzij de renner en het team echt niet meer met elkaar verder willen. Als we geen grote vis meer kunnen vangen, hou ik het resterende budget dan ook liever tot volgend jaar.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.