‘Geld grootste struikelblok vroegtijdige komst Van Aert naar Jumbo’
foto: PhotoPress.be
dinsdag 4 december 2018 om 09:46

‘Geld grootste struikelblok vroegtijdige komst Van Aert naar Jumbo’

De komst van Wout van Aert naar Team Jumbo lijkt een kwestie van tijd. De verwachting van Het Nieuwsblad is dat het contract binnen twee weken getekend kan worden, waarna de Vlaamse crosser namens Team Jumbo zijn debuut zal maken op 2 maart in de Omloop Het Nieuwsblad. Toch zijn er nog een aantal punten waardoor de overstap allerminst zeker is, de rechtszaak tegen Sniper Cycling is niet de enige beer op de weg.

Team Jumbo zou namelijk volgens de Belgische krant moeite hebben met het ophoesten van het salaris van de nieuwe kopman. Het tweede probleem is dat Van Aert volgende winter ook wil crossen en dat Jumbo daar het geld niet voor heeft. Hierdoor moet Van Aert voor het crossseizoen zelf zijn mecaniciens en verzorgers regelen. De juridische zaak met Sniper Cycling is pas het derde punt. Jumbo is heel voorzichtig en wil graag dat Van Aert de schadevergoeding aan Sniper Cycling betaalt.

Op 21 december is de ploegvoorstelling van Jumbo. Of Wout van Aert dan op het podium verschijnt, is voorlopig nog onduidelijk.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.