Gent-Wevelgem geeft wildcard aan Roompot-Charles en Corendon-Circus
Michael Van Staeyen en Lars Boom - foto: Cor Vos
maandag 4 februari 2019 om 16:12

Gent-Wevelgem geeft wildcard aan Roompot-Charles en Corendon-Circus

Het regent wildcards voor Roompot-Charles. De Nederlands-Belgische fusieploeg is ook welkom in Gent-Wevelgem. Dat heeft de organisator Flanders Classics bekendgemaakt via social media. Ook het Corendon-Circus van Mathieu van der Poel is uitgenodigd, de kersvers wereldkampioen veldrijden heeft aangegeven hier aan de start te staan.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Roompot-Charles ontving eerder al wildcards voor de Ronde van Catalonië, Parijs-Roubaix, Omloop Het Nieuwsblad en E3 Binck Bank Classic, allemaal WorldTour-koersen. De andere wildcards voor Gent-Wevelgem gingen naar de verwachte ploegen; vier Belgische teams en twee Franse teams van ProContinentaal niveau zijn van de partij. Hierbij zit ook Direct Energie, de nieuwe ploeg van Niki Terpstra.

Gent-Wevelgem wordt op 31 maart verreden. Afgelopen jaar ging de winst naar Peter Sagan.

flag-be Gent-Wevelgem 2019 (31 maart)
Wildcards
flag-fr Cofidis
flag-be Corendon-Circus
flag-fr Direct Energie
flag-nl Roompot-Charles
flag-be Sport Vlaanderen-Baloise
flag-be Wallonie-Bruxelles
flag-be Wanty-Gobert

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.