Geraint Thomas verlengt contract bij Sky
Foto: Sirotti
maandag 23 mei 2016 om 11:34

Geraint Thomas verlengt contract bij Sky

Geraint Thomas heeft zijn contract bij Sky verlengd. De 29-jarige renner rijdt al sinds de oprichting in 2010 bij de Britse formatie en zal dat ook volgend jaar doen. “Bijtekenen was een makkelijke beslissing”, stelt Thomas in een persverklaring. “Sky voelt als thuis.”

Thomas richt zich dit seizoen voor het eerst volledig op het rondewerk. Tot nu toe gebeurt dat met succes. Hij won in februari de Volta ao Algarve en schreef daarna Parijs-Nice op zijn naam.

“Ik ben eigenlijk pas net begonnen als het gaat om etappekoersen proberen te winnen”, aldus Thomas. “Ik leer constant nieuwe dingen over hoe je ervoor in vorm kunt geraken en hoe je een ploeg moet leiden. Mijn doel nu is om in de beste mogelijke vorm aan de start van de Tour de France te verschijnen om Froomey te ondersteunen.”

RIDE Magazine
9 Reacties
Sorteer op:
23 mei 2016 12:42
Zit daar ook op zijn plek
23 mei 2016 13:17
Leuk dat hij bijgetekend heeft. Alleen die toelichting man... Dan ben je 29: "Ik ben eigenlijk pas net begonnen als het gaat om etappekoersen proberen te winnen. Ik leer constant nieuwe dingen over hoe je ervoor in vorm kunt geraken en hoe je een ploeg moet leiden. ”

...
23 mei 2016 14:35
Jammer. Had hem graag eens in een andere omgeving gezien om te kijken, waartoe hij écht in staat is.
23 mei 2016 15:07
Als deze man een Rus was geweest had je de mensen op deze site eens moeten horen.
Maar nu is het heel gewoon dat deze beste man ineens een ronderenner is geworden.
23 mei 2016 15:24
Inderdaad Bilthoven. Nu gaat hij mee als luitenant van Froome, maar hij heeft toch veel meer in zijn mars? Lijkt bijna een Wiggins/Froome dingetje te worden. Ik zou zeggen ga voor je eigen kans want onder Froome gaat het denk ik niet lukken. Tenzij hij in de derde etappe al afstapt natuurlijk maar daar zou ik mijn carriere niet aan af willen laten hangen.

Johnny7 aub niet weer die discussie! :)
23 mei 2016 16:30
@Johnny7
Nee hoor twijfelde ook enorm veel aan sky en af en toe nog steeds. Maar iets minder dan bij de Russen dat klopt. Sky heeft gewoon een enorm groot budget wat niet met de rest te vergelijken is en kan en is allang bezig met het enorm veel investeren. Gazprom nooit van gehoord en die pakt 45 SECONDEN op een KLIM van 6 km op KRUIJSWIJK hahhahahahahahahhhahahahahahahhahaha. Lijkt me logisch dat hier iets niet klopt, zeg niet direct doping, maar een verkeerde tijdswaarneming lijkt me zeker mogelijk. Lijkt me logischer als die precies 1 minuut achter Kruissie zit. Dat zou al redelijk waar kunnen zijn.
23 mei 2016 17:41
Fenomenaal palmares deze G.
23 mei 2016 18:17
@Johnny Nee, sinds Poels wedstrijden wint voor Sky twijfel ik geen moment meer aan deze ploeg ;)
23 mei 2016 18:23
Precies het type renner waar ik helemaal niks mee heb, wel een hele goeie hardstoemper, die gaat denk ik een hele hele hele goeie tour rijden en al helemaal wanneer Froome wel veel tijdverlies oploopt zonder geblesseerd te zijn.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.