Geraint Thomas: “Vooral mooi om te zien dat Thymen Arensman goede benen had”
Arensman op kop van het peloton - foto: Cor Vos
donderdag 9 mei 2024 om 17:47

Geraint Thomas: “Vooral mooi om te zien dat Thymen Arensman goede benen had”

Geraint Thomas en INEOS Grenadiers hebben zich weer laten zien in de Giro d’Italia. Thomas liet zijn ploeggenoten op kop rijden, maar gaf na afloop aan dat ze zo vooral probeerden uit de problemen te blijven. “We wilden de vlucht niet per se bijbenen”, aldus Thomas bij Eurosport.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In de finale van rit zes reden de mannen van INEOS Grenadiers nadrukkelijk in beeld. Even leek het zelfs dat ze de vroege vlucht zouden inrekenen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. “We hebben het goed gedaan als team vandaag. We hebben de hele dag vooraan gezeten en konden zo uit de problemen blijven, dat was het doel.”

“Iedereen was ook goed vandaag. Het was vooral mooi om te zien dat Thymen Arensman goede benen had”, ging de Brit verder. “Als we de vlucht zouden inrekenen, mocht Jhonatan Narváez het proberen. Het zou dus wel mooi geweest zijn als hij het kon proberen, maar het was niet ons primaire doel.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.