Stölting hoopt op snelle oplossing na wegvallen Cult Energy
vrijdag 11 december 2015 om 10:51

Stölting hoopt op snelle oplossing na wegvallen Cult Energy

Nu Cult Energy niet langer samenwerkt met de Stölting Group, is de toekomst van de wielerploeg opeens hoogst onzeker. Teammanager Christian Grosse-Kreul hoopt echter dat er op korte termijn een oplossing komt en vertrouwt erop dat dit ook gebeurt.

“Vorige week zeiden we dat we aan een oplossing werken en dat was geen holle frase. We hebben een goede reden om te blijven hopen dat het goedkomt”, zei hij tegen Radsport News. “Ik hoop dat we aan het begin van volgende week een oplossing hebben.”

Stölting liet eerder al weten erg verbaasd te zijn met het besluit van Cult Energy om eruit te stappen. “We denken dat Cult Energy simpelweg onder het sponsorcontract uit wilde, omdat zij dit niet kan veroorloven”, aldus de ploeg in een persverklaring.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
11 december 2015 11:56
Hopen dat het goed komt!
11 december 2015 13:45
ik hoop dat er spoedig genoeg budget is voor heel de ploeg (renners en overig personeel) zodat de ploeg zonder zorgen komend jaar kan doorkomen
12 december 2015 08:57
Echt een schandalige actie van Cult. Stölting moet nu nog helemaal niks betalen, de contracten lopen pas vanaf januari. En aangezien de uci akkoord was, dan zal hun budget wel in orde geweest zijn. Cult zoekt volgens mij inderdaad een excuus om er mee te stoppen.
12 december 2015 10:23
@Sagan: er schijnt in de overname overeenkomst te hebben gestaan dat Stolting vanaf september zou gaan betalen. Wij weten niet wie er hier schandalig is bezig geweest. Het enige wat we weten is dat renners en omkadering hier de dupe van worden. Alleen al door de onzekerheid waar ze nu in zitten.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.