Geschaafd van onder tot boven: Primoz Roglic deelt heftige foto van wonden na val in het Baskenland
foto: Instagram Primoz Roglic
maandag 8 april 2024 om 08:28

Geschaafd van onder tot boven: Primoz Roglic deelt heftige foto van wonden na val in het Baskenland

Primoz Roglic kwam er relatief goed van af bij de massale valpartij in de Ronde van het Baskenland. Hij liep immers geen botbreuken op, in tegenstelling tot Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel. Maar ook de Sloveen is flink gehavend, blijkt uit een foto die hij heeft gedeeld op sociale media.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De valpartij met ook Vingegaard en Evenepoel vond plaats in de vierde etappe van de Ronde van het Baskenland. Een dag eerder, in rit drie, was Roglic ook al onderuit gegaan. Na twee schuivers in twee dagen, besloot de kopman van BORA-hansgrohe er de brui aan te geven.

Inmiddels voelt Roglic zich weer een beetje beter, maar hij heeft wel wat ‘herinneringen’ overgehouden aan zijn valpartijen, schrijft hij op Instagram. Hij doelt daarbij op de vele wonden die hij opliep en de pleisters die nodig waren om hem weer op te lappen. “Ik wens iedereen een spoedig herstel! Ik zie jullie weer in koers!”, schrijft Roglic nog.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Primoz Roglic (@primozroglic)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.