Giant-Alpecin verlengt contract van Stamsnijder en drie ploeggenoten
foto: Cor Vos/Giant-Alpecin
dinsdag 20 oktober 2015 om 15:21

Giant-Alpecin verlengt contract van Stamsnijder en drie ploeggenoten

Tom Stamsnijder rijdt ook volgend jaar voor Giant-Alpecin. De 30-jarige Nederlander heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd. Ook Johannes Fröhlinger, Chad Haga en Tobias Ludvigsson hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis.

Stamsnijder maakte in 2012 de overstap van Leopard-Trek naar Argos-Shimano. “Hij is een van de steunpilaren van het team”, zegt ploegleider Rudi Kemna. “Zijn kennis en ervaring zijn belangrijk voor ons. We weten dat hij zich nog verder kan ontwikkelen in zijn rol als wegkapitein.”

Net als Stamsnijder heeft ook de Zweed Ludvigsson een contractverlenging voor één jaar gekregen. De Duitser Fröhlinger en Amerikaan Haga zien hun verblijf met twee jaar verlengd worden.

Het nieuws van de contractverlengingen werd afgelopen zondag, in de tweede aflevering van WielerFlits Live, al aangekondigd.

Bekijk hieronder het fragment:

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
20 oktober 2015 15:25
Van Frohlinger en Haga had ik verwacht dat ze weg zouden moeten. Beide erg matig gepresteerd.
20 oktober 2015 15:30
Ik had het andersom verwacht: Stamsnijder en Ludvigsson 2 jaar en Haga en Frohlinger 1 jaar.
20 oktober 2015 16:01
Ah heel mooi, kan Tom nog een heel mooi LOI diploma gaan halen, zodat hij later niet een zwart gat valt als mid-dertiger
20 oktober 2015 16:21
Ik denk dat ik Ludvigsson niet meer aan het werk gezien heb sinds die keer dat hij in de gracht was gevallen tijdens een tijdrit. Iemand die nog weet welke ronde dat was?
20 oktober 2015 16:22
@hadock
Dat was de Giro van vorig jaar. Lelijke val over de vangrail na verkeerd inschatten van een bocht, dacht ik.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.