Giant-Alpecin verlengt met Arndt en Preidler
vrijdag 22 mei 2015 om 10:59

Giant-Alpecin verlengt met Arndt en Preidler

Nikias Arndt en Georg Preidler blijven tenminste tot 2017 actief voor Giant-Alpecin. Dat liet de ploeg op vrijdag weten in een persbericht. Beide renners koersen al sinds 2013 voor de ploeg van Iwan Spekenbrink.

“Met Nikias hebben we een getalenteerde sprinter, die we kunnen ontwikkelen als iemand die in de massasprints goed uit de voeten moet kunnen, maar ook zijn mannetje kan staan in de klassiekers”, aldus ploegleider Rudi Kemna. “Georg is een ander soort renner. Hij ontwikkelt zich in de heuvels en de bergen en zal een belangrijke rol spelen op dit terrein in de WorldTour-koersen.”

Beide renners zijn blij dat de ploeg al zo vroeg in het seizoen zijn vertrouwen uitspreekt. “Ik ben prof geworden bij dit team en heb er mezelf ontwikkeld als renner”, zei Arndt. “De ontwikkeling is nog niet compleet, dus het was duidelijk dat ik in deze omgeving wilde blijven.” Preidler vulde aan: “Ik ben blij met het vertrouwen in mijn kwaliteiten en de kans om mezelf te verbeteren. Het is een plezier om voor onze kopmannen te werken.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
22 mei 2015 12:37
Degelijke renners die je in een ploeg goed kan gebruiken. Ik zie ze niet doorgroeien naar de top maar ze kunnen zeker in de kleinere koersen worden uitgespeeld. In de grote koersen zijn het goede knechten.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.