Giro 2020: Winnaar in Cesenatico Narváez en Edet geven op na valpartij
Jhonatan Narváez - foto: Cor Vos
zondag 18 oktober 2020 om 19:00

Giro 2020: Winnaar in Cesenatico Narváez en Edet geven op na valpartij

Update Jhonatan Narváez, etappewinnaar in Cesenatico en Nicolas Edet hebben de strijd moeten staken in de Giro d’Italia. In de bergetappe naar Piancavallo waren beide renners betrokken bij een val in het peloton en als gevolg daarvan konden zij niet verder.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Narváez is na de valpartij overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. Cofidis liet al weten dat Edet werd opgevangen door de medische ploeg van de ronde en dat reeds röntgenfoto’s zijn gemaakt. Zijn rechterknie kreeg een harde klap, maar naar het zich laat aanzien heeft de Franse renner niets gebroken. (15.12 uur)


Update – 19.00 uur

De eerste onderzoeken van Narváez zijn bemoedigend, laat zijn ploeg INEOS Grenadiers weten via social media. De Ecuadoraan houdt snijwonden en kneuzingen over zijn val en wordt door de medische staf van het team in de gaten gehouden.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.