Giro 2022: EF Education-EasyPost kiest opnieuw voor ander tenue
foto: Twitter EF Education-EasyPost
woensdag 4 mei 2022 om 15:18

Giro 2022: EF Education-EasyPost kiest opnieuw voor ander tenue

EF Education-EasyPost rijdt in de Giro d’Italia opnieuw met een ander tenue. Het Amerikaanse team koerst normaliter in het roze, maar omdat de leiderstrui in de Giro ook roze is, kiest EF voor een ander tenue. Het gaat dit jaar om een zwart truitje met roze en groene accenten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het is niet voor het eerst dat EF Education-EasyPost in een ander tenue verschijnt in de Giro d’Italia. Vorig jaar reed het WorldTeam in een zwart tenue met heel veel andere kleuren die verwezen naar landvlaggen, terwijl het opvallende ‘eendenshirt’ van twee jaar geleden bij veel liefhebbers nog is blijven hangen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.