Giro 2023: Mechanieker Jayco AlUla veroorzaakt crash met Bettiol
foto: Cor Vos
dinsdag 16 mei 2023 om 16:14

Giro 2023: Mechanieker Jayco AlUla veroorzaakt crash met Bettiol

Vreemde momenten blijven zich opeenstapelen in de tiende etappe van de Giro d’Italia. Op meer dan 50 kilometer van de meet kwam een mechanieker van Jayco AlUla in aanraking met Alberto Bettiol, die vervolgens hard ten val kwam.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De mechanieker van Jayco AlUla hielp een renner van zijn ploeg, die even daarvoor op dezelfde plek ten val was gekomen. Toen de mechanieker zonder te kijken de weg overstak, kwam Bettiol net aangereden en kwamen de twee in botsing.

Een (klein) akkefietje volgde, al Bettiol besloot snel weer op de fiets te stappen om zijn weg te vervolgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

foto: Cor Vos

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.