Giro 2024: Op de fiets of van de fiets, Tadej Pogacar is niet uit zijn focus te halen
foto: Cor Vos
vrijdag 17 mei 2024 om 19:30

Giro 2024: Op de fiets of van de fiets, Tadej Pogacar is niet uit zijn focus te halen

Tadej Pogacar en Jonathan Milan dragen deze Giro d’Italia al geruime tijd respectievelijk de roze en de paarse trui. De leiding in een klassement komt naast de eer ook met enige verplichtingen. Na twee weken koers lijkt Milan nog steeds de lol in te zien van deze persmomenten na de koers. Al laat Tadej Pogacar zich niet van zijn stuk brengen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Sloveen staat na de dertiende etappe, die gewonnen werd door Jonathan Milan, de pers te woord als leider in het algemeen klassement. Voorbeschouwend op de tijdrit van zaterdag probeert de Sloveen zijn gezicht in de plooi te houden, wanneer Jonathan Milan achterin de zaal de man in het roze probeert af te leiden.

Tadej Pogacar reageert echter zoals wij hem deze Giro kennen: koelbloedig. Lidl-Trek laat via de eigen kanalen weten dat het zelfs Jonathan Milan hem niet van zijn stuk kan brengen. Zowel op de fiets als naast de fiets blijft de Sloveen ‘in the zone’.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.