Giro 2024: Wat een beeld! Skiërs springen over Tadej Pogacar tijdens zijn solo naar Livigno
Van Bon (links) legt het moment vast - foto: screenshot
maandag 20 mei 2024 om 08:22

Giro 2024: Wat een beeld! Skiërs springen over Tadej Pogacar tijdens zijn solo naar Livigno

Een opvallend moment tijdens de vijftiende etappe van de Giro d’Italia. Terwijl Tadej Pogacar bezig was aan zijn indrukwekkende solo, sprongen er twee skiërs over hem heen. Op de televisiebeelden was dit niet te zien, maar oud-prof en fotograaf Léon van Bon legde het moment wel vast. Het leverde een schitterende foto op.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van Bon had zich net na de rode vod gepositioneerd. Hij wist dat twee skiërs hier over de weg zouden springen, als de koers voorbijkwam, laat hij weten op Instagram. Uiteindelijk was het rozetruidrager Tadej Pogacar die als eerste passeerde en samen met de skiërs op de plaat kwam.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.