Greg Van Avermaet en broers Naesen in Parijs-Camembert
foto: Cor Vos
maandag 14 juni 2021 om 13:45

Greg Van Avermaet en broers Naesen in Parijs-Camembert

Greg Van Avermaet en de broers Oliver en Lawrence Naesen staan dinsdag aan het vertrek van de Franse eendaagse Parijs-Camembert. Ook Gijs Van Hoecke maakt deel uit van de ploeg van AG2R Citroën.

AG2R Citroën is de titelverdediger in Parijs-Camembert. De Franse ploeg wist de jongste twee edities van de Franse eendaagse namelijk te winnen met Benoît Cosnefroy (2019) en Dorian Godon (2020). Godon is dit jaar wederom van de partij. “Het is een prachtige herinnering. Als wielrenner win je niet vaak en mijn overwinning laat zien dat het belangrijk is om aanvallend en opportunistisch te zijn”, aldus de 25-jarige renner.

Naast Godon reden ook zijn landgenoten Geoffrey Bouchard, de bergkoning van de afgelopen Giro d’Italia, en Julian Duval deze wedstrijd al eens. Voor zowel Van Avermaet als de broers Naesen wordt dit hun eerste optreden. Van Hoecke ging wel al eens op voor Parijs-Camembert; acht jaar geleden alweer, in 2013, kwam hij als 21-jarige renner als twaalfde over de streep. De inmiddels gestopte Pierrick Fédrigo ging met de zege aan de haal.

Selectie flag-fr AG2R Citroën voor Parijs-Camembert 2021 (15 juni)
flag-fr Geoffrey Bouchard
flag-fr Julien Duval
flag-fr Dorian Godon
flag-be Lawrence Naesen
flag-be Oliver Naesen
flag-be Greg Van Avermaet
flag-be Gijs Van Hoecke

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.