Greg Van Avermaet: “Québec en Montréal zijn goede graadmeter voor WK”

woensdag 11 september 2019 om 09:28
Greg Van Avermaet: “Québec en Montréal zijn goede graadmeter voor WK”

Greg Van Avermaet kijkt uit naar het het Canadees tweeluik. De kopman van CCC heeft van de twee wedstrijden in Québec en Montréal een doel gemaakt.

“Dit zijn twee van mijn grootste doelen van het seizoen”, zegt hij op de site van zijn ploeg. “Het zijn zware wedstrijden die goed passen bij mijn manier van koersen. Ik spurt graag na een lange en zware wedstrijd, dus gaan we de koersen zo lastig mogelijk maken.”

Hij is tevreden over zijn vorm. “Vorige week in Plouay voelde ik me goed. Mijn benen waren beter dan het resultaat suggereert”, aldus van Avermaet, die zesde eindigde in Bretagne. “In deze periode van het jaar lijk ik altijd over goeie benen te beschikken en met het WK in Yorkshire als extra motivatie heb ik stevig doorgetraind. Hopelijk werpt het zijn vruchten af.”

Van Avermaet rijdt de wedstrijden bovendien als voorbereiding op het WK in Yorkshire eind deze maand. “De wedstrijden in Canada worden een goede graadmeter voor iedereen die naar het WK trekt. We zullen zien wat er nog moet gebeuren om mijn vorm de komende weken aan te scherpen.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.