Grischa Niermann (Jumbo-Visma): “Moesten ons plan na val Tratnik bijstellen”
foto: Marcel Koch
zaterdag 18 maart 2023 om 18:24

Grischa Niermann (Jumbo-Visma): “Moesten ons plan na val Tratnik bijstellen”

Jumbo-Visma had vanmiddag plannen om de koers op de Cipressa hard te maken, maar een val van Jan Tratnik voor de Cipressa gooide roet in het eten.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“We moesten ons plan daarna bijstellen”, vertelt ploegleider Grischa Niermann. “We hebben daarna besloten om onze mannetjes niet op te roken voor het begin van de Poggio.”

“Toch kunnen we prima leven met deze prestatie. Wout is prima in orde en de sterkste in de koers heeft vandaag gewonnen, zo simpel is het. De komende weken gaan we in de klassiekers een sterke ploeg hebben met een uitstekende kopman, dat is onze conclusie vandaag”, eindigt hij in het persbericht.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.