Groenetruisponsor Skoda langer partner van de Tour de France
foto: Cor Vos
woensdag 6 maart 2019 om 13:28

Groenetruisponsor Skoda langer partner van de Tour de France

Škoda en de Tour de France-organisator ASO hebben hun partnerschap uitgebreid tot 2023. Het van oorsprong Tsjechische automerk ondersteunt de Tour al vijftien jaar en blijft dat ook de komende jaren doen, maakten beide partijen vandaag bekend. Sinds enige jaren sponsort Škoda ook de groene puntentrui.

De verlengde samenwerking heeft niet alleen betrekking op de Tour de France, maar ook op andere wielerkoersen die door de ASO worden georganiseerd: de Vuelta a España, Parijs-Nice, Critérium du Dauphiné, Parijs-Roubaix, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Škoda vergroot zijn rol in de wielersport en gaat ook Parijs-Tours en de Ronde van Catalonië ondersteunen.

“Škoda is een essentiële partner voor de Tour de France en de koersen die we organiseren”, reageert ASO-baas Christian Prudhomme. “Tijdens de Tour is de rode juryauto meer dan een auto. Het is een controletoren, een kantoor en een gewaardeerde en vertrouwde vriend. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking met deze efficiënte, betrouwbare en dynamische partner.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.