‘Groenewegen kan Sagan uitdagen voor het groen in de Tour’

vrijdag 5 juli 2019 om 17:00
‘Groenewegen kan Sagan uitdagen voor het groen in de Tour’

Kan Groenewegen Sagan opnieuw verslaan? - foto: Cor Vos (archief)

Podcast

De Tour de France staat op het punt om te beginnen. Vanuit Nederlands oogpunt is het de vraag of we met Dylan Groenewegen na dertig jaar weer een landgenoot in de gele trui krijgen. Voor de Belgen is het dan weer uitkijken naar wie er een ritzege kan pakken. Host Maxim Horssels en Youri IJnsen bespreken beide punten in een nieuwe uitgave van de WielerFlits Podcast!

Door het ontbreken van een echte topfavoriet, ligt het in de lijn der verwachting dat de renners er een open Tour van gaan maken. Maar welke strijd is nu het meest interessant? Die voor het wit, voor de bollen, voor het groen of toch echt alleen voor het geel? Dat en een aantal opvallende zaken passeren allemaal de revue!

Tom Dumoulin
In de podcast kijken we ook met een vergrootglas naar de soap rondom Tom Dumoulin. Wat speelt er nu precies en misschien nog wel belangrijker: welke kant gaat het op? Naast een flinke portie Tour de France, voegen we aan het hoofdgerecht dus nog een toefje Dumoulin-saus toe. Luister snel via je favoriete podcast-app of via de ingebouwde button hieronder:


Luister hierboven naar de podcast of abonneer je via je favoriete podcastspelen.
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.