Hagens Berman Axeon heeft selectie voor 2019 rond
Mikkel Bjerg wint voor Hagens Berman Axeon - foto: Joris Knapen
donderdag 15 november 2018 om 15:46

Hagens Berman Axeon heeft selectie voor 2019 rond

De Amerikaanse formatie Hagens Berman Axeon heeft zijn definitieve selectie voor 2019 rond. De ProContinentale ploeg heeft met de Amerikaan Liam Holowesko op de valreep nog een zesde renner aangetrokken.

Hagens Berman Axeon staat al jaren bekend als een talentenfabriek, wat de ploeg van teambaas Axel Merckx ook dit jaar weer liet zien. De Amerikaanse ploeg wist met Sean Bennett (EF Education First-Drapac), Will Barta (CCC), Rui en Ivo Oliveira (beiden UAE Emirates) en Jasper Philipsen (UAE Emirates) maar liefst vijf renners klaar te stomen voor de WorldTour.

Het teammanagement wist het vertrek van dit vijftal op te vangen door in totaal zes renners aan te trekken. Naast Holowesko zijn dat Karel Vacek, Jakob Egholm, Sean Quinn, Kevin Vermaerke en André Carvalho. Hierdoor begint Hagens Berman Axeon met vijftien renners aan het nieuwe seizoen.

Mikkel Bjerg 
Het team hoopt in 2019 ongetwijfeld weer de nodige renners klaar te stomen voor de WorldTour. Dit is zeker niet onrealistisch, aangezien het met Mikkel Bjerg, João Almeida en Karel Vacek enkele toptalenten in huis heeft. Daarnaast kan de ploeg weer rekenen op Amerikaans kampioen Jonny Brown en de Nederlander Maikel Zijlaard.

Selectie flag-us Hagens Berman Axeon 2019
flag-pt João Almeida
flag-us Edward Anderson
flag-dk Mikkel Bjerg
flag-us Jonny Brown
flag-pt André Carvalho
flag-us Cole Davis
flag-dk Jakob Egholm
flag-us Ian Garrison
flag-us Liam Holowesko
flag-us Zeke Mostov
flag-us Sean Quinn
flag-us Thomas Revard
flag-cz Karel Vacek
flag-us Kevin Vermaerke
flag-nl Maikel Zijlaard

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.