Half januari start tweede seizoen ‘DNA Nys’

Half januari start tweede seizoen ‘DNA Nys’

©Photopress.be

vrijdag 14 december 2018 om 14:47

In januari 2019 komt een vervolg op DNA Nys. Dit tweede seizoen begint waar de eerste reeks eindigde: Thibau Nys is net Belgisch kampioen veldrijden bij de nieuwelingen geworden. Maar zal hij ook goed presteren op een wereldkampioenschap? DNA Nys volgt Thibau op weg naar het WK in het Deense Bogense.

De eerste reeks, die vorig jaar in januari werd uitgezonden, was een groot succes. Dus komt er straks een vervolg. Productiehuis Watertower volgde de zoon van Sven Nys voort, wat resulteert in de tweede reeks DNA Nys. Die is vanaf 16 januari vier woensdagen op rij te zien op Eén, telkens om 21u30.

De insteek van het verhaal blijft dezelfde als vorig jaar: “Thibau is heel ambitieus en wil presteren op de fiets, maar is meer dan enkel een sportieve belofte. Hij moet het ook beter doen op school. Vader Sven en moeder Isabelle volgen dit aandachtig op, en dat zorgt voor herkenbare taferelen. Hoe gaan ze als nieuw samengesteld gezin om met de sportieve prestaties van hun zoon, en alles daarbuiten?”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.