Geen ernstig letsel voor Brandon McNulty na harde val
McNulty in de tijdrit van Parijs-Nice - foto: Cor Vos
vrijdag 12 maart 2021 om 18:10

Geen ernstig letsel voor Brandon McNulty na harde val

Update Parijs-Nice is een van zijn hoofdrolspelers kwijt na een valpartij. Brandon McNulty, die derde stond in het algemeen klassement, moest na een val opgeven. De Amerikaan is inmiddels naar het ziekenhuis van Grasse gebracht, zo liet zijn ploeg UAE Emirates weten.

McNulty stond na vijf etappes derde in het algemeen klassement, op slechts 37 seconden van leider Primož Roglič. De 22-jarige renner werd afgelopen dinsdag vierde in de individuele tijdrit in Gien en wist een dag later de schade te beperken in de lastige etappe met aankomst in Chiroubles. Ook Daniel Arroyave (EF Education-Nippo), Miles Scotson (Groupama-FDJ), Kaden Groves (BikeExchange) en Dries Van Gestel (Total Direct Energie) stapten uit de wedstrijd.

Louis Vervaeke (Alpecin-Fenix), Maxime Bouet (Arkéa-Samsic), Anthony Delaplace (Arkéa-Samsic, spijsverteringsproblemen) en Amund Grøndahl Jansen (Team BikeExchange, ziek) gingen vanochtend al niet meer van start. (12 maart, 13.51 uur)


Update – Geen ernstig letsel voor McNulty

Brandon McNulty heeft geen ernstig letsel overgehouden aan zijn valpartij in de zesde etappe van Parijs-Nice. Dat meldde zijn ploeg UAE Emirates. De Amerikaan had meerdere schaafwonden en een snee aan zijn linkerwenkbrauw, die moest worden gehecht.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.