Quinten Hermans voert selectie Alpecin-Deceuninck aan in Luik-Bastenaken-Luik
foto: Cor Vos
vrijdag 21 april 2023 om 12:43

Quinten Hermans voert selectie Alpecin-Deceuninck aan in Luik-Bastenaken-Luik

Alpecin-Deceuninck heeft de ploeg voor Luik-Bastenaken-Luik bekendgemaakt. Quinten Hermans zit bij de selectie. Vorig jaar werd de Belg knap tweede in La Doyenne.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Of het Hermans dit jaar weer gaat lukken om op het podium te eindigen, is nog maar de vraag. Vorige week kampte de renner met een luchtweginfectie, waardoor hij de Amstel Gold Race op doktersadvies moest missen.

In de Waalse Pijl toonde Hermans vervolgens herstel: op de Muur van Huy eindigde hij als negentiende. Een stuk beter dan de 60ste plaats in 2022, en dus voert Hermans zondag de selectie van de Belgische WorldTour-ploeg aan.

Søren Kragh Andersen is de andere blikvanger binnen Alpecin-Deceuninck, dat verder Fabio Van Den Bossche, Jason Osborne, Michael Gogl, Tobias Bayer en Robert Stannard heeft opgesteld.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.