Hermans maakt rentree in Hammer Series Limburg

vrijdag 7 juni 2019 om 09:15
Hermans maakt rentree in Hammer Series Limburg

foto: Cor Vos

Er is licht aan het einde van de tunnel voor Ben Hermans. De renner van Israel Cycling Academy maakt vandaag in de Hammer Series Limburg namelijk zijn rentree na ruim één maand inactiviteit. Hermans kampte de voorbije weken met een knieblessure.

De 32-jarige Hermans kwam eind april zwaar ten val in de Waalse Pijl. De renner uit Hasselt moest opgeven met een zwaar gehavende rechterknie. In het ziekenhuis werden er geen breuken geconstateerd, maar Hermans kon zijn knie een tijdje niet buigen. Hierdoor moest hij verplicht rust nemen.

Ruim één maand na zijn crash is Hermans echter weer fit genoeg om een rugnummer op te spelden. Hij zal samen met Rudy Barbier, Dennis van Winden, Matthias Brändle, Clément Carisey en Itamar Einhorn deelnemen aan de Hammer Series Limburg. Vandaag staat de Hammer Climb op het programma.

Na de Hammer Series zal Hermans deelnemen aan de Ronde van Limburg, de Baloise Belgium Tour en de Ronde van Slovenië. Vervolgens zal hij aan de start staan van de nationale titelstrijd in Gent. In juli is het dan weer tijd voor de Ronde van Oostenrijk.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.