Herstelde De la Parte hervat de koers in Kroatië

maandag 30 september 2019 om 13:51
Herstelde De la Parte hervat de koers in Kroatië

foto: Cor Vos

Víctor De la Parte keert in de Kroatische .1-rittenkoers Cro Race terug in het peloton, nadat hij de Vuelta a España vroegtijdig moest verlaten met een gebroken schouderblad. Via de wedstrijd in de Balkanstaat wil de Spanjaard van CCC zich klaarstomen voor de Italiaanse najaarsklassiekers.

“Na mijn valpartij in de Vuelta stond ik enkele weken aan de kant”, blikt De la Parte terug. “Nadien was het moeilijk om opnieuw op gang te komen. Mijn lichaam was moe, maar in mijn hoofd was ik juist gemotiveerd om mijn seizoen op een goede manier af te ronden. Ik heb nu een paar goede trainingsweken achter de rug, dus ik voel me vrij goed en ik denk dat we enkele mooie resultaten kunnen neerzetten in de Cro Race.”

“Ik ben erg gemotiveerd omdat vroegtijdig wegvallen uit de Vuelta een harde realiteit was. Ik wilde immers graag presteren in deze wedstrijd op mijn thuisgrond. Een goed resultaat in Kroatië zal me mentaal helpen te kunnen genieten deze winter.” Als doel heeft de Spanjaard etappewinst gesteld voor deze rittenkoers, waarin hij hoopt op een goede manier terug te keren in het peloton voordat hij zijn seizoen afrondt met de Italiaanse najaarsklassiekers.

Selectie CCC voor de flag-hr Cro Race 2019
flag-pt Amaro Antunes
flag-es Víctor De la Parte
flag-be Serge Pauwels
flag-us Joey Rosskopf
flag-nl Laurens ten Dam
flag-de Georg Zimmermann
flag-at Riccardo Zoidl

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.