‘Het Netflix-verhaal van Mark Cavendish in de Tour de France schrijft zichzelf’
Cav deelt het Tourritzege-record (34) nu nog met Eddy Merckx - foto: Cor Vos
maandag 19 december 2022 om 08:00

‘Het Netflix-verhaal van Mark Cavendish in de Tour de France schrijft zichzelf’

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken de heren het wielernieuws van deze week. De mogelijke transfer van Mark Cavendish naar Human Powered Health, het verdwijnen van het Franse B&B Hotels-KTM en de verkiezingen voor de wielrenners van het jaar staan voor de deur.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

‘Wat doet Eelco Meenhorst op het lijstje nominaties Coach van het jaar?’, dat is een vraag die Youri zichzelf hardop durft te stellen na het zien van de nominatielijsten van het NOC*NSF. Merijn Zeeman is namelijk níet genomineerd voor deze award en dat zit onze Amelandse podcasthost toch niet helemaal lekker.

Daarnaast is er nog aandacht voor de uitspraak in de zaak Van der Poel en bespreken de mannen de wereldbeker veldrijden in het Italiaanse Val di Sole. Luisteren dus!

Spoorboekje

01:25 – Transfer Mark Cavendish en einde B&B Hotels
25:01 – Verkiezing Wielrenner van het Jaar
37:23 – Verkiezingen Sportman en Coach van het Jaar
42:23 – Best gelezen bericht van de week: uitspraak in de zaak-Van der Poel
49:31 – Mathieu van der Poel gaat voor sneeuwpret naar Val di Sole


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.