Hongerklop slaat Pidcock ver terug in finale Ronde van Vlaanderen: “Stomme fout”
foto: Cor Vos
maandag 3 april 2023 om 13:35

Hongerklop slaat Pidcock ver terug in finale Ronde van Vlaanderen: “Stomme fout”

Toen de finale van de Ronde van Vlaanderen losbarstte, zat Tom Pidcock aanvankelijk mee met de grote tenoren. Maar uiteindelijk eindigde de Brit pas als 52ste, op meer dan acht minuten van winnaar Tadej Pogacar. Wat is daar gebeurd? “Een complete hongerklop”, laat Pidcock weten via sociale media.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Wat een werk hebben deze jongens gisteren verricht”, schrijft Pidcock bij een foto van zijn INEOS Grenadiers-ploeggenoten. “Helaas kon ik het niet terugbetalen. Alles ging perfect tot ik een complete hongerklop had. Het verbaasde me dat ik de streep nog heb gehaald. Een stomme fout, maar er is altijd weer een volgend jaar.”

Pidcock wenst in het bericht zijn ploeggenoot Ben Turner, die zijn spaakbeen brak, beterschap. Daarna kijkt hij vooruit: “Nu een paar weken thuis en dan keer ik terug voor de Ardennen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.