Ian Stannard: “Ik ga in de Omloop voor winst”
donderdag 26 februari 2015 om 17:46

Ian Stannard: “Ik ga in de Omloop voor winst”

Ian Stannard denkt dat hij dit jaar in de Omloop Het Nieuwsblad opnieuw mee kan strijden om de overwinning. De 27-jarige Brit van Sky won vorig seizoen de Vlaamse openingsklassieker door Greg Van Avermaet te kloppen in een sprint-a-deux, maar enkele weken later brak hij in Gent-Wevelgem een ruggenwervel. Inmiddels is hij terug in competitie.

Door zijn blessure moest Stannard een groot gedeelte van 2014 missen. Hij maakte in augustus vorig jaar zijn rentree en reed in 2015 al in Australië en Qatar. Stannard treedt de klassiekers met vertrouwen tegemoet. “Ik voel mij in staat om voor de overwinning te gaan”, vertelt hij aan Cyclingnews. “Ik verwacht dat ik tijdens de klassiekers weer mijn oude niveau kan halen. Je kan nooit zeggen dat je verwacht dat je gaat winnen, maar ik wil in een positie komen waarin dat mogelijk is. Dat is wat ik van mijzelf verwacht.”

Stannard is aanstaande zaterdag samen met Bradley Wiggins een van de renners die namens Sky in Gent aan de start staat. “Ik ben er zeker van dat Brad zich gaat tonen”, voorspelt Stannard. Over het kopmanschap houdt hij zich op de vlakte. “Veel hangt in dit soort wedstrijden af van geluk. Je kan niet garanderen dat je er in de finale nog bij zit. Het is zaak om het eerste gedeelte van de koers zo goed mogelijk door te komen”, geeft hij aan.

RIDE Magazine
11 Reacties
Sorteer op:
27 februari 2015 08:13
Hoe kan ik reacties lezen? Er staat nu steeds bij dat je daarvoor moet zijn ingelogd. Nou, dat ben ik. Maar toegang tot de reacties (lees Wielerflits al jaren)....ho maar.

Edit: bij sommige items kan ik het wel lezen, maar bij item over Vanmarcke en TD dan weer niet. Vreemd. Ziet er verder wel mooi uit, maar vond het oude ook niet zo slecht hoor...
27 februari 2015 09:11
YES

Zelfde probleem
27 februari 2015 09:12
Quote:
Edit: bij sommige items kan ik het wel lezen, maar bij item over Vanmarcke en TD dan weer niet. Vreemd. Ziet er verder wel mooi uit, maar vond het oude ook niet zo slecht hoor…
Door een tijdelijke bug lijkt het alsof je niet ingelogd bent. Ctrl+F5 moet het probleem oplossen
27 februari 2015 09:19
Quote:
bij sommige items kan ik het wel lezen, maar bij item over Vanmarcke en TD dan weer niet. Vreemd. Ziet er verder wel mooi uit, maar vond het oude ook niet zo slecht hoor…

WF sluiten en opnieuw openen werkt ook.
27 februari 2015 09:23
Ik heb even wat rondgesnuffeld op de nieuwe WF en op het eerste gezicht geen problemen ervaren. De eerste keer weer opnieuw inloggen, maar daarna ging het prima.
Moet wel even wennen aan de nieuwe indelingen, maar dat komt wel.

Krijg trouwens geen Twitterberichten van WF meer, terwijl ik nog steeds genoteerd sta als volger.
27 februari 2015 09:25
Ik ben het trouwens totaal niet eens met de keuze om alle reacties in alle topics de afgelopen jaren niet mee te nemen in de vernieuwde versie van de site.

En nog belangrijker, het aantal reacties dat je hebt gegeven als lid in al die jaren dat je 'deel uitmaakt' van deze site. Hiermee valt de gehele historie van de site in het water, en dat is een zeer kwalijke zaak in mijn ogen. Ik snap ook niet waarom die keuze wordt gemaakt. Wat is nu het voordeel dat je hier uithaalt?

Bij fora als Cyclingnews is het juist fijn dat je oudere topics kunt terughalen en de reacties hieronder lezen, die kans moet je ook gewoon geven voor leden van WF.
27 februari 2015 09:27
Quote:
Krijg trouwens geen Twitterberichten van WF meer, terwijl ik nog steeds genoteerd sta als volger.

Als het goed is stromen de berichten inmiddels weer binnen

Laten we de discussie over de nieuwe site centraal houden in dit topic
27 februari 2015 09:33
@elbosco
Ik heb niks gezegd. De tewwets komen nu idd binnen. En dat topic had ik even gemist als topic. ;)
27 februari 2015 10:37
Hij zal er wel staan en het lijkt me duidelijk dat Sky met 2 kopmannen van start gaat.
27 februari 2015 10:39
Het weer zal prachtig zijn, Ian succes, mooie renner die iets toevoegt aan het peloton
27 februari 2015 10:42
Ik denk dat Wiggo inderdaad mee kan doen dit voorjaar. Stannard mag me wederom verbazen met hier te winnen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.