Immens ontgoochelde Jasper Stuyven: “Weer net niet, zoals altijd”
© Cor Vos
vrijdag 22 juli 2022 om 17:34

Immens ontgoochelde Jasper Stuyven: “Weer net niet, zoals altijd”

Jasper Stuyven trok in de finale in de aanval met Fred Wright en Alexis Gougeard. Het trio sprokkelde een mooie voorsprong bij mekaar, maar werd in het zich van de slotkilometer toch teruggepakt. Voor Stuyven een zoveelste keer nét niet en dat leidde tot grote teleurstelling bij de Leuvenaar.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Ook in zijn zesde Tour de France slaagt Jasper Stuyven er maar niet in een etappe te winnen. Al meermaals deed hij een gooi naar die ritzege, maar zoals in het verleden al meer gebeurde, was het ook vandaag net niet. En dat zorgde na afloop voor een korte, maar duidelijke reactie voor de Sporza-camera.

“Weer net niet? Zoals altijd, hé. Dat het wel de goede uitval was? Ah nee. Blijkbaar niet, want we werden teruggepakt.” Waarop de interviewer nog probeerde dat Stuyven toch een sterke prestatie had neergezet… “Blijkbaar niet, want we zijn teruggepakt. Ja, ik ben ontgoocheld. Daarom rijd ik nu door.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.