Impey kopman WK-selectie Zuid-Afrika

donderdag 22 augustus 2019 om 10:13
Impey kopman WK-selectie Zuid-Afrika

foto: Cor Vos (archief)

Daryl Impey is de kopman van de Zuid-Afrikaanse selectie op het aankomende wereldkampioenschap. De coureur van Mitchelton-Scott, die dit seizoen een Touretappe won en onlangs de Czech Cycling Tour op zijn naam schreef, voert in het Britse Yorkshire een vierkoppige selectie aan.

In het najaarsnummer van RIDE besteden we ruimschoots aandacht aan het komende WK en lees je onder meer interviews met Wout van Aert en Jasper Stuyven. Profiteer nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis. Bestel je RIDE liever los? Vroege beslissers profiteren tijdelijk van een aantrekkelijke Early Bird-korting.

Impey krijgt op het heuvelachtige traject in Yorkshire bijval van drie renners van Dimension Data: Stefan de Bod, Ryan Gibbons en Nicholas Dlamini. Met Gibbons heeft Zuid-Afrika daarom nog een snelle man achter de hand. Reinardt Janse van Rensburg is aangewezen als reserve. De mannenwedstrijd is op zondag 29 september.

Een dag eerder is Ashleigh Moolman de kopvrouw namens Zuid-Afrika. De rest van de selectie bestaat uit Joanna van de Winkel, Tiffany Keep, Carla Oberholzer, Zanri Rossouw en Maroesjka Matthee.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.